Notice: Undefined property: Object::$name in /var/www/vhosts/pantovic_net/nb-public/themes/nbshop5_v5_6_6/_blocks/page/cover_image.php on line 17

O nama

Naša priča počinje 1991. godine. Od tada pa do danas mnogo toga se promenilo, napredovali smo iz godine u godinu, širili kapacitete, ulagali u opemu, zapošljavali sve više ljudi, trudili smo se da svakog dana odemo korak napred u tekstilnoj industriji. Od samog početka naša kompanija radi na usavršavanju proizvodnje materijala i ostalih tekstilnih proizvoda tako što prati tržišne trendove i razvoj tehnologije , time uspevamo da proizvedemo materijale viskog kvaliteta, trudeći se da istovremeno ispunimo zahteve kupaca , brzo i efikasno. Primarni fokus našeg poslovanja je pre svega kvalitet proizvoda i čitav tim zaposlenih kompanije je usmeren ka tome.

Da bi smo ispunilii svaki zahtev kupca, saradjujemo sa pouzdanim dobavljačima,pratimo potrebe potrošača, investiramo u nove tehnologije i motivišemo svoje zaposlene da daju svoj maksimum.Mnogo truda i fokusiranog rada je uloženo u kompaniju sto pokazuju naši rezultati.Konstantnost u poslovanju, stalno praćenje tržišta, mode, razvoja tehnologije je jedini način da kompanija beleži pozitivan trend poslovanja, a upravo to je ono čime se mi vodimo.